Play Video

IZOBRAŽEVANJE

Organizacija izobraževanj je naš način predajanja znanja.

Naša izobraževanja potekajo pod lastno blagovno znamko  VESOLJE ZNANJA.

IZOBRAŽEVANJA / DELAVNICE / TEČAJI

Si želite uporabljati profesionalne programe ADOBE InDesign za oblikovanje tiskovin, Photoshop za obdelovanje fotografij ali Ilustrator za izdelovanje logotipov oz. enostavnih vektorskih znakov? Autodesk Inventor ali Autocad za 3D modeliranje? Si želite sami izdelati spletno stran v WordPress-u? Menjate kariero? Bi nadgradili že pridobljeno znanje? Mogoče pa le potrebujete pomoč pri izdelavi projekta? Z našo pomočjo vam je vse to sedaj na voljo, kajti v naši ponudbi so:

Vsa naša predavanja potekajo v urejenih in klimatiziranih predavalnicah, opremljenimi z vso potrebno opremo za nemoteno delo, na voljo pa je tudi brezplačno parkirno mesto. Razpisujemo tečaje računalniških programov, tako v kupini, kot tudi individualno. Tečaji so vodeni pod strokovnim vodstvom izkušenih strokovnjakov na določenih področjih. Ob obisku izobraževanj, boste deležni tudi ugodnosti ob nakupu opreme ali storitev pri različnih podjetjih. Pomislili pa smo tudi na vaše najmlajše in v času tečaja nudimo varstvo vašega otroka.

Začetni in nadaljevalni tečaji

Naši tečaji, delavnice in izobraževanja so začetne in nadaljevalne narave. To pomeni, da naše tečaje lahko obiskuje vsakdo, brez trohice predznanja, na voljo pa so tudi tistim, ki že imajo določeno predznanje in bi radi le-tega samo še nadgradili.

Individualno izobraževanje

Naši mentorji so vam na voljo tudi v obliki idividualnega izobraževanja, saj verjamemo, da vam ne bodo vedno ustrezali vsi razpisani datumi in ure, prav tako pa je tak način predajanja znanja zelo uspešen in bolj učinkovit.

Izpopolnjevanje znanja

Nekateri že imate določeno znanje pa je vaša želja le-tega izpopolniti oz. obogatiti. Za vas so primerni nadaljevalni tečaji, individualna izobraževanja ali pa individualna pomoč po meri, kjer nam zaupate svojo težavo, mi pa jo skupaj z vami rešimo.

Naša izobraževanja potekajo pod lastno blagovno znamko  VESOLJE ZNANJA.

Uraden cenik storitev za GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Uraden cenik storitev za OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Uraden cenik storitve za DIGITALNI MARKETING