Digitalni marketing

Nepogrešljiva storitev v digitalnem svetu

Digitalni marketing je danes nepogrešljiva storitev v digitalnem svetu, saj ponuja najbolj efektivno in hitro rast prodaje. Ponujamo tri različne pristope k oglaševanju, ki so primerni vse od posameznikov, ki se prvič srečujejo z oglaševanjem na socialnih omrežjih pa vse do srednje velikih podjetij, ki že poznajo ekosistem digitalnega marketinga.

Vsak oglas se začne z zanimivo video vsebino ali kreativno grafično podobo, ki pri bodočih kupcih vzbudi zanimanje. Mi poskrbimo za produkcijo obojega.

Izvirno besedilo vašega izdelka ali storitve je drugi večji korak, ki bo vzbudil zanimanje pri ljudeh, zato bomo za vas pripravili več različnih tekstovnih vsebin, ki jih bomo uporabili pri oglaševanju.

Največja prednost digitalnega marketinga je možnost zelo specifičnega targetiranja, kar prinese izjemne rezultate, saj oglase prikazujemo samo ljudem, ki so nagnjeni k nakupu izdelka ali storitve.

Prevzeli bomo tudi objavljanje vsebin na socialnih omrežjih in tako povečali prisotnost in ozaveščanje o vaši znamki.

Pred začetkom oglaševanja bomo pregledali vašo spletno stran in podali predloge za izboljšanje konverzije, kar bo kupcem omogočilo čim hitrejši nakup po kliku na oglas.

Redno poročamo o uspehih kampanje in vas obveščamo o spremembah ter izboljšavah, ki jih implementiramo na podlagi pridobljenih podatkov.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo

Scroll to Top

Uraden cenik storitev za GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Uraden cenik storitev za OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Uraden cenik storitve za DIGITALNI MARKETING