CENIK STORITEV

Cenik naših storitev. Če svojega izdelka niste našli na ceniku, nas prosimo kontaktirajte in z veseljem vam odgovorimo na vsa vaša vprašanja.

GRAFIČNI DIZAJN

CGP – celostna grafična podoba je obraz in prvi stik podjetja z vašo stranko. Je zelo pomemben grafičen element v strukturi podjetja, saj se z njim predtavljate svetu.

V skupino  tiskovin uvrščamo vse vrste izdelkov in materialov na katere se tiska, uporabljamo pa jih v različne namene.

Poslovne tiskovine zajemajo naslednje izdelke: poslovne vizitke, dopise, kuverte, obrazce, poslovne mape, žig, … 

Promocijske tiskovine so tista vrsta tiskovin, katere uporabljamo pri promociji določenega produkta ali izdelka. Ti izdelki so: zloženka, ceniki, plakat, letak, roll-up, zastave vseh vrst, manjši promocijski izdelki ( 

V koraku s časom, so se prilagodili tudi grafični elementi, katere vedno bolj pogosto potrebujemo za marketinške kampanje. Nudimo vam podporo pri marketilnškem oglaševanju preko socialnih medijev, mailov ali Google oglasov. To storimo lahko enkratno ali pa na mesečni ravni.

Embalaža je najbolj pomemben del vizualne predsavitve podjetja/izdelka, saj z njo “prodajamo” posamezni izdelek. Etikete pa so del celote in morajo ravno tako biti v “stilu”.

WEB DIZAJN

Izdelujemo vse vrste spletnih strani, landingpage, pri čemer uporabljamo platformo WordPress. Naredimo optimizacijo, poskrbimo za prostor na serverju, vam uredimo pripadajoče maile in po želji tudi ftp. Dodamo vam vse priročne vtičnike, vključimo Google Analytics in vas naučimo uporabljati interaktivni urejevalnik.

Poleg izdelave spletne strani, ponujamo tudi izdelavo spletne trgovine s pripadajočimi vtičniki za spletno trgovino. Po potrebi uredimo tudi plačevanje vaših izdelkov s kreditno kartico Master Card, plačila preko Paypal-a ali pa enostavno preko UPN plačila.

Optimiziramo lahko že obstoječo spletno stran ali pa to storimo na novi spletni strani.

V podporo vaši prodaji in oglaševanju, lahko poskrbimo tudi za EMAIL MARKETING, da boste lahko vaše stranke redno obveščali o vaših akcijah, dogodkih in ponudbi.

TEČAJI in IZOBRAŽEVANJA

Izvajamo skupinske tečaje računalniških programov in tečaje za grafične programe Adobe in Autodesk.

v ponudbi so tudi individualna izobraževanja, ki jih izvajamo na izbrani lokaciji s tematiko po vaših željah in potrebah.

DIGITALNI MARKETING

Objavljanje vsebin na socialnih omrežjih

Produkcija kreativnih grafičnih vsebin in videov.

Priprava plačljivih oglasov na socialnem omrežju Facebook

Priprava več različnih tekstovnih vsebin, ki bodo uporabljeni v oglasih.

Specifično targetiranje ciljnih skupin za izjemne rezultate.

Redno poročanje o uspehih kampanje in spremembah.

Vsi ceniki veljajo od 2. 2. 2022.

Scroll to Top

Uraden cenik storitev za GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Uraden cenik storitev za OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Uraden cenik storitve za DIGITALNI MARKETING