Junikorn BLOG ...

Tu z vami delim svoje misli, nasvete, izkušnje, izzive, novosti, … ter sem in tja tudi kakšen video 😉

Nova storitev – DIGITALNI MARKETING

S ponosom predstavljamo novo storitev pri Junikorn united – Digitalni marketing. Za vas smo pripravili vrsto storitev s katerimi boste svoje storitve ali produkte lahko boljše predstavili vašim potencialnim strankam.

LOGO GIVEAWAY – zaključena akcija

Logotip je kombinacija teksta in vizualnih elementov, ki ima dva namena – ljudem pove ime podjetja in ustvari vizualen simbol, ki predstavlja vaše podjetje.

20% POPUST na GRAFIKO

Logotip je kombinacija teksta in vizualnih elementov, ki ima dva namena – ljudem pove ime podjetja in ustvari vizualen simbol, ki predstavlja vaše podjetje.

... in VIDEI

Lahko si ogledate videe – intervjuje, katere sem posnela z različnimi strokovnjaki, ki delujejo na različnih področjih, govora pa bo o grafičnem oblikovanju, izdelovanju spletnih strani in trgovin ter podobnih storitvah.

1. intervju je nastal z namenom, razložiti Kako deluje DIGITALNI MARKETING V PRAKSI

V gosteh sem imela Benjamina, ki je expert na področju digitalnega marketinga.

S povezovanjem dosežemo več in boljše rezultate.

Danes je pomembno široko znanje in povezovanje, zato našo ekipo sestavlja velika družina profesionalnih strokovnjakov na različnih področjih, ki skupaj lahko ustvarimo čudovite stvari. Domišljija je naše vodilo na kateri skupaj jadramo proti cilju, skupaj z vami.

Scroll to Top

Uraden cenik storitev za GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Uraden cenik storitev za OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Uraden cenik storitve za DIGITALNI MARKETING