Postavitev grafične podobe spletne strani

Za vašo novo spletno stran vam izrišemo predloge za vizualen izgled spletne strani, vizualno prenovimo obstoječo spletno stran ali pa dodamo le kak nov element oz. ga popravimo.

Izdelava novih spletnih strani

Za vašo spletno stran poskrbimo od začetka do konca. Naša skrb je postavitev domene na lasten server, izdelava CGPja (če ga še nimate), iskanje fotografij, priprava in vnašanje vsebine ter končna vizualna podoba. Seveda tudi vse povezave v ozadju delovanja vaše nove spletne strani. Ves čas pa imate kontrolo nad našim delom, seveda v celotnem postopku sodelujemo in skupaj gradimo vašo spletno stran.

Špela Zelko
Špela Zelko
Read More
Lea zna prisluhniti in se vživeti v človeka, njegove želje, vizije in cilje ter to pretvoriti v likovno in vizulano podobo. Vodila me je korak za korak in nudila celotno mentorsko podporo pri uporabi spletne strani. Njeno delo odraža strokovnost, profesionalnost in je podprto z ljubeznijo in s strastjo do dela, ki ga opravlja.
Špela Burlovič
Špela Burlovič
Read More
Že od samega začetka je gospa Lea odprta za vse ideje in svetovanje, hkrati mi je pa še učiteljica, kar se tiče računalniških tehnologij, ker imam sama tega znanja zelo malo in mi je pri tem gospa ves čas v zelo veliko pomoč. Vedno je pripravljena za vsakršno komunikacijo, tako osebno ali preko elektronskih povezav. Končni izdelek, logotip in spletna stran sta me tako navdušila, da sem dobesedno ostala brez besed.
Tania Mendilllo
Tania Mendilllo
Read More
Moje sodelovanje s podjetjem Junikorn united d.o.o. je dolgoročne narave – Lea mi svetuje in pomaga z vsemi tehničnimi vidiki moje spletne strani. Do izraza je prišlo predvsem njeno dobro razumevanje mojih potreb in zahtev. Dejstvo, da je Lea poleg tega, da je oblikovalka spletnih strani, tudi izjemna grafična oblikovalka, je izvrstno pripomoglo k temu, da je stran tudi estetsko privlačna.
Nina Radenkovič
Nina Radenkovič
Read More
Junikorn united d.o.o. bi priporočala vsakomur, ki potrebuje spletno stran/trgovino. Menim, da bo dobil, več kot je pričakoval, saj je Lea tudi grafična oblikovalka, ka znatno pripomore k oblikovanju spletne strani/trgovine. Karkoli sem si zamislila, je Lea realizirala, če kakšna stvar ni bila mogoča, se je čez dan ali dva vrnila z alternativno, ki se je na koncu izkazala za odlično rešitev!
Aleksandra Pinterič
Aleksandra Pinterič
Read More
Celotno delo in sodelovanje je potekalo izjemno hitro, tekoče in predvsem zelo ažurno z vsemi dodatnimi razlagami in predlogi za izboljšanje. Spletno stran skupaj s trgovino, smo tako postavili v dveh jezikih. Še naprej so nam na voljo in v veliko pomoč, izjemno pa smo zadovoljni z njihovimi grafikami, ki dajo naši spletni strani res poseben pridih.
Nataša Castaldi
Nataša Castaldi
Read More
Svojo spletno stran, sem načrtovala precej časa. Z Leo sva usklajevali moje želje sproti in počasi, premišljeno in nemalokrat zamenjali zamisli.. Lea mi je pomagala s svojim videnjem končne predstavitve spletne strani in me povsem “razumela”, kaj bi rada predstavila. Vedno je pripravljena sprejeti in oblikovati nove ideje kar mi je super, saj velikokrat sam ne veš kako bo delovalo na množico. Skratka hvaležna sem za vsak predlog iz njene strani, saj se je izkazal za pravilnega.
Previous
Next

Izdelava spletne trgovine

Dandanes je spletna trgovina skoraj osnova za vsakega, ki bi želel prodajat določen produkt. Za vašo spletno trgovino poskrbimo mi od začetka do konca. Ker izdelava spletne trgovine terja postopek, se skupaj z vami dogovorimo in naredimo plan dela, ki potem poteka transparentno z vašo prisotnostjo. 

Scroll to Top

Uraden cenik storitev za GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Uraden cenik storitev za OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Uraden cenik storitve za DIGITALNI MARKETING