Zakaj podjetje potrebuje logotip? Ali ga lahko naredite sami?

Logotip je izredno pomemben del vsakega podjetja in njegovo predstavitev. Logotip pomeni viualno predstavitev podjetja in prvi stik stranke z vašim podjetjem.

Logotip je znak, ki je lahko tipografski, opisni ali abstraktni in je zelo pomembno kako se ga naš oblikovalec loti, kakšne podatke in napotke dobimo kot stranka ter kakšne damo naprej, kot naročnik. Simbolika, ki je predstavljena preko logotipa, je lahko zelo močna in se vtisne v spomin človeka.

Oblikovalec, kateremu zaupate izdelavo logotipa, se poglobi v vašo dejavnost, jo preuči in poišče najboljšo vizualno rešitev, ki bo predstavljala vaše podjetje ali brand.

Portal Vesolje znanja v ta namen ponuja zanimivo rešitev. Ker mladi podjetniki oz. podjetniki, ki so na začetku svoje poslovne poti, ponavadi nimajo zadosti sredstev za najem oblikovalca, jim to nemalokrat povzroča sive lase. Tako sedaj obstaja rešitev in se lahko ob udeležitvi 7 urnega tečaja, podjetniki sami naučijo izdelati logotip v programu Adobe Ilustrator, hkrati pa spoznajo tudi široko uporabnost programa in njegove funkcije tudi v namene osnovnega grafičnega oblikovanja. Njigovi tečaji potekajo v urejenih in klimatiziranih prostorih, ponujajo pa tudi popolno opremo – torej se tečaja lahko udeleži vsakdo, ki ima le kanček želje po novem znanju.

Scroll to Top

Uraden cenik storitev za GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Uraden cenik storitev za OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

Uraden cenik storitve za DIGITALNI MARKETING